Félig kész, gyorsan elkészíthető ételek


felhasználónév jelszó

Videó Receptek

Oldalunkon folyamatosan követheti a legsikeresebb főzöműsorok emlékezetes adásaitFélig kész ételek - előre elkészített alapok

Félig kész ételek - előre elkészített alapok Szerző / Forrás: fincsivacsi.hu
Dátum: 2010-05-18

Az áruházak polcain sok olyan félég készen kapható étel található, melyek elkészítésé talán még a kezdőknek sem okoz túl nagy nehézséget. Ha még éppen csak ismerkedünk a konyhával, akkor igazán lelkesítően hathat az a sikerélmény amit a hasonló ételek elkészítése jelent.Gondolom mindenki ismeri a különféle gyártók, mézesmustáros, szecsuáni, tejszínes gombás stb. készen kapható mártásait. Saját tapasztalatom szerint ezek egész ízletesek úgyhogy talán érdemes is kipróbálni ezeket.

Általános hozzávalók:


1/2 kiló csirke vagy pulykamell

olaj
ízlész szerint kiválasztott alap
 

Elkészítés
 

Más dolgunk nincs is mint felszelni a csirke vagy pulykamellet csíkokra és olajon megpirítani. Ha már szépen megsűlt öntsük nyakon a készen vásárólt alappal és kis lángon főzzük össze (néha megkeverve) kb 10 percig. Ezek után az étel tálalható.
 

Jöhetnek a vendégek
 

Ha úgy gondoljuk, hogy a fenti műveletek számunkra is megvalósíthatóak, akkor nem kell kétségben esnünk ha vendégeket várunk. A minap mi is kaptunk egy kedves meghívást, ahol vendéglátonk köztudottan nem egy profi szakács:) Igazából éppen én javasoltam neki, hogy valami hasonlóval lepjen meg minket. Reményeink szerint ez a cikk segít neki és talán másoknak egy gyors vacsora elkészítésében ami ráadásul ízlik is a vendégseregnek.

Hogy a rovat beszámoló jellegét megtartsuk, hamarossan beszámolunk arról is hogy kedves barátom, hogyan bírkózott meg a félkész vacsora elkészítésével:) Nyomtatás
Tetszet? Oszd meg!
Share to Facebook Share to Twitter Email This More...


Honlapkészítés, keresőoptimalizálás, social marketing
LegyenWeben - Olcsó honlap, Olcsó weblap
Mobil alkalmazás készítés, mobil applikáció fejlesztés (Android alkalmazás és iOS alkalmazás)
Kövess minket! FincsiVacsi.hu - Facebook, Twitter, Rss
Kövess minket! Fincsivacsi.hu a Facebook-on!
Kövess minket! Fincsivacsi.hu a Twitteren-en!
Iratkozz fel! Fincsivacsi.hu RSS csatorna!

Hasznos lehet!