Gesztenyepüré recept - gesztenyepüré elkészítése


felhasználónév jelszó

Videó Receptek

Oldalunkon folyamatosan követheti a legsikeresebb főzöműsorok emlékezetes adásait



Gesztenyepüré

Idő: 40 perc
Kategória: Desszertek
Felkerülés dátua: 2010-06-06



Hozzávalók

Ha magunk főzzük a gesztenyét:

  • 30 dkg gesztenye
  • 1 evőkanál cukor
  • 2 mokkáskanál fahéj
  • 2 feles rum (egy a szakécsnak egy a pürébe:))
  • tejszínhab
  • pár szem friss gyümölcs a diszítéshez

Ha fagyasztott pürét használunk

  • 1 csomag fagyasztott gesztenye
  • tejszínhab
  • pár szem friss gyümölcs a diszítéshez

 



Elkészítés

A gesztenyét megfőzzük, majd megtisztítjuk.

A megtisztított gesztenyét robotgéppel vagy konyhai darálóval összezuzzuk.

Az így kapott masszához hozzáadjuk a cukrot és a fahéjjat na meg a rumot, majd krumplinyomon átnyomjuk.

 

Ha fagyasztott gesztenyét használunk:

Kicsit hagyjuk olvadni a pürét majd krumplinyomón nyomjuk át vagy reszeljük le. 

Tálaláskor tejszínhabbal és friss gyümölcsökkel díszítjük.


Jó étvágyat!



Nyomtatás
Tetszet? Oszd meg!
Share to Facebook Share to Twitter Email This More...






Honlapkészítés, keresőoptimalizálás, social marketing
LegyenWeben - Olcsó honlap, Olcsó weblap
Mobil alkalmazás készítés, mobil applikáció fejlesztés (Android alkalmazás és iOS alkalmazás)
Kövess minket! FincsiVacsi.hu - Facebook, Twitter, Rss
Kövess minket! Fincsivacsi.hu a Facebook-on!
Kövess minket! Fincsivacsi.hu a Twitteren-en!
Iratkozz fel! Fincsivacsi.hu RSS csatorna!

Hasznos lehet!