Lencsefőzelék recept - Fincsivacsi.hu receptek


felhasználónév jelszó

Videó Receptek

Oldalunkon folyamatosan követheti a legsikeresebb főzöműsorok emlékezetes adásait



Lencsefőzelék

Idő: 60 perc
Kategória: Főzelékek
Felkerülés dátua: 2010-04-27



Hozzávalók

  • 25 dkg lencse
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1-2 babérlevél
  • só, bors, pirospaprika
  • 2 ek. olaj
  • 1 púpozott ek. liszt
  • 1 tk. ecet
  • 1 ek. mustár


Elkészítés

 

A lencsét mossuk meg és 4-5 órára áztassuk be. Annyi vizet hagyjunk rajta, amennyi éppen ellepi, majd tegyük fel főni a babérlevéllel és a felaprózott vöröshagymával. Ha már majdnem megpuhult, tegyük hozzá a mustárt, sózzuk, borsozzuk, majd készítsük el a rántást lisztből és az olajból. Ha a rántás kezd barnulni, vegyük le a tűzről, és keverjük bele a pirospaprikát. A rántással sűrítsük be a főzeléket, és ha szükséges, adjunk hozzá egy kis ecetet.
 

 



Nyomtatás
Tetszet? Oszd meg!
Share to Facebook Share to Twitter Email This More...






Honlapkészítés, keresőoptimalizálás, social marketing
LegyenWeben - Olcsó honlap, Olcsó weblap
Mobil alkalmazás készítés, mobil applikáció fejlesztés (Android alkalmazás és iOS alkalmazás)
Kövess minket! FincsiVacsi.hu - Facebook, Twitter, Rss
Kövess minket! Fincsivacsi.hu a Facebook-on!
Kövess minket! Fincsivacsi.hu a Twitteren-en!
Iratkozz fel! Fincsivacsi.hu RSS csatorna!

Hasznos lehet!