Citromos morgóhal szeletek olívaolajban sült burgonyakarikákkal - Fincsivacsi.hu


felhasználónév jelszó

Videó Receptek

Oldalunkon folyamatosan követheti a legsikeresebb főzöműsorok emlékezetes adásait



Citromos morgóhal szeletek olívaolajban sült burgonyakarikákkal

Idő: 30 perc
Kategória: Halételek
Felkerülés dátua: 2010-04-27



Hozzávalók

  • 6 szelet morgóhal filé
  • 1 db citrom
  • só, bors
  • 1 ek. liszt
  • olívaolaj
  • 4-5 szem nagyobb burgonya
  • snidling a díszítéshez


Elkészítés

 

A morgóhal szeleteket sózd és borsozd meg, majd forgasd lisztbe, és olívaolajon süsd meg mindkét oldalát egy serpenyőben. Míg a halak sülnek, hámozd meg a burgonyát és vágd vékony karikákra, közben folyamatosan forgasd a halakat, hogy meg ne égjenek. Ha a morgóhal megpirult, vedd ki őket a serpenyőből, papírtörlővel itasd fel róluk az olajat, és locsold meg őket a citrom levével. Ugyanabba a serpenyőbe önts még egy kis olívaolajat, és pirítsd meg rajta a burgonyakarikákat, míg ropogósak és aranybarnák nem lesznek. Tálaláskor a morgóhalak tetejét díszítsd citromkarikákkal, a sült burgonyát pedig szórd meg friss snidlinggel.  Koktélmártással isteni!
 

 



Nyomtatás
Tetszet? Oszd meg!
Share to Facebook Share to Twitter Email This More...






Honlapkészítés, keresőoptimalizálás, social marketing
LegyenWeben - Olcsó honlap, Olcsó weblap
Mobil alkalmazás készítés, mobil applikáció fejlesztés (Android alkalmazás és iOS alkalmazás)
Kövess minket! FincsiVacsi.hu - Facebook, Twitter, Rss
Kövess minket! Fincsivacsi.hu a Facebook-on!
Kövess minket! Fincsivacsi.hu a Twitteren-en!
Iratkozz fel! Fincsivacsi.hu RSS csatorna!

Hasznos lehet!