Rántott garnélarák recept - rántott garnélarák elkészítés


felhasználónév jelszó

Videó Receptek

Oldalunkon folyamatosan követheti a legsikeresebb főzöműsorok emlékezetes adásait



Rántott garnélarák

Idő: 40 perc
Kategória: Halételek
Felkerülés dátua: 2010-06-06



Hozzávalók

  • 30 dkg garnélarák
  • liszt, tojás, zesemlemorzsa a panírozáshoz
  • só, bors, citromlé
  • olaj a sütéshez


Elkészítés

  1. A garnélát megtisztítjuk. Páncélzatát és fejrészét eltávolítjuk. A megtisztított garnéla farkakat egy tányérba tesszük és enyhén sózzuk borsozzuk majd citromlével meglocsoljuk.
  2. Készítsük elő a panirozást. Majd panírozzuk a garnélákat.
  3. Wokba vagy palacsintasütőbe forró olajban süssük ki a garnálát, amíg szép barnák nem lesznek (kb 3-4perc elegendő)
  4. Készítsünk egy igazán kellemes mártást és ezzel tálaljuk a garnálarákokat. Mártás receptje itt!

 

Jó étvágyat!

 



Nyomtatás
Tetszet? Oszd meg!
Share to Facebook Share to Twitter Email This More...






Honlapkészítés, keresőoptimalizálás, social marketing
LegyenWeben - Olcsó honlap, Olcsó weblap
Mobil alkalmazás készítés, mobil applikáció fejlesztés (Android alkalmazás és iOS alkalmazás)
Kövess minket! FincsiVacsi.hu - Facebook, Twitter, Rss
Kövess minket! Fincsivacsi.hu a Facebook-on!
Kövess minket! Fincsivacsi.hu a Twitteren-en!
Iratkozz fel! Fincsivacsi.hu RSS csatorna!

Hasznos lehet!