Cigánypecsenye recept - Fincsivacsi.hu


felhasználónév jelszó

Videó Receptek

Oldalunkon folyamatosan követheti a legsikeresebb főzöműsorok emlékezetes adásait



Cigánypecsenye

Idő: 45 perc
Kategória: Húsételek
Felkerülés dátua: 2010-05-03



Hozzávalók

  • 8 szelet sertéskaraj
  • 3 ek. liszt
  • olaj vagy zsír a sütéshez
  • bors
  • pirospaprika
  • fokhagyma
  • 10 dkg zsírszalonna

 



Elkészítés

A karajszeleteket előző nap kiklopfolom, sózom, borsozom. Kb 5 gerezd fokhagymát lereszelek, és langyos vízzel felengedem, épp hogy csak ellepje, majd ezzel megkenem a hússzeleteket. Egy tálba beleteszem őket, folpackkal lefedem, és hűtőbe teszem. Sütés előtt a karajszeleteket lisztbe forgatom, és felforrósított zsírban vagy olajban kisütöm. Még megkenem egy kis fokhagymával, és pirospaprikával megszórom A szalonnát szeletekre vágom, bevagdosom, és egy serpenyőben kisütöm. Tálaláskor a húsra egy-egy sült szalonnát teszek. Köretnek hasábburgonyát vagy krumplipürét ajánlok.



Nyomtatás
Tetszet? Oszd meg!
Share to Facebook Share to Twitter Email This More...






Honlapkészítés, keresőoptimalizálás, social marketing
LegyenWeben - Olcsó honlap, Olcsó weblap
Mobil alkalmazás készítés, mobil applikáció fejlesztés (Android alkalmazás és iOS alkalmazás)
Kövess minket! FincsiVacsi.hu - Facebook, Twitter, Rss
Kövess minket! Fincsivacsi.hu a Facebook-on!
Kövess minket! Fincsivacsi.hu a Twitteren-en!
Iratkozz fel! Fincsivacsi.hu RSS csatorna!

Hasznos lehet!