Cordon Bleu recept - Cordon Bleu elkészítése


felhasználónév jelszó

Videó Receptek

Oldalunkon folyamatosan követheti a legsikeresebb főzöműsorok emlékezetes adásait



Cordon Bleu

Idő: 60 perc
Kategória: Húsételek
Felkerülés dátua: 2010-06-06



Hozzávalók

4 fő részére:

  • 4 szelet sertéskaraj (csinálhatjuk csirke vagy pulykamellből, illetve akár marha bélszínből is!)
  • só, bors
  • 2 tojás liszt és zsemlemorzsa a panírozáshoz
  • 4 szelet gépsonka
  • 15 dkg sajt


Elkészítés

A húst fólia alatt kikloffoljuk, hogy a hús leve ne fröcsögjön.

A szeleteket besózzuk és kevés borsal fűszerezzük.

A húsokra sonkát és bőséges reszeltsajtot teszünk majd felgöngyöljük és hústűvel összetűzzük.

Előkészítjuk a panírozást és a húst bepanírozzuk.

Bőséges olajban kisütjük.

Tálaláskor a húsokat hosszába kettévágjuk és tetejükre reszeltsajtot szórva díszítjük.

Köretenek rizst vagy vegyesköretet tálalunk

Jó étvágyat!

 



Nyomtatás
Tetszet? Oszd meg!
Share to Facebook Share to Twitter Email This More...






Honlapkészítés, keresőoptimalizálás, social marketing
LegyenWeben - Olcsó honlap, Olcsó weblap
Mobil alkalmazás készítés, mobil applikáció fejlesztés (Android alkalmazás és iOS alkalmazás)
Kövess minket! FincsiVacsi.hu - Facebook, Twitter, Rss
Kövess minket! Fincsivacsi.hu a Facebook-on!
Kövess minket! Fincsivacsi.hu a Twitteren-en!
Iratkozz fel! Fincsivacsi.hu RSS csatorna!

Hasznos lehet!