Szarvassült pikáns mártással - A legjobb szarvassült recept


felhasználónév jelszó

Videó Receptek

Oldalunkon folyamatosan követheti a legsikeresebb főzöműsorok emlékezetes adásait



Szarvassült pikáns mártásban

Idő: perc
Kategória: Húsételek
Felkerülés dátua: 2011-03-29



Hozzávalók

A szarvassült hozzávalói:

 

  • 1 kg szarvascomb
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 5 gerezd fokhagyma
  • bors
  • borókabogyó
  • kakukkfű
  • mustár
  • 1-2 babérlevél
  • 1 dl száraz vörösbor
  • 1 pohár tejföl
  • olaj


Elkészítés

A szarvassült elkészítése:

A szarvascombot felszeleteljük, mindkét felüket sózzuk, borsozzuk, és megkenjük mustárral. A hagymát megtisztítjuk, felaprózzuk, és olajon üvegesre pároljuk. Beletesszük a hússzeleteket, hozzáadjuk a fűszereket, az összenyomott fokhagymákat, felöntjük egy kevés vízzel és a borral, és fedő alatt puhára pároljuk. Ekkor kivesszük a hússzeleteket egy tányérra, a tejfölt simára keverjük, és  a visszamaradt húsléhez adjuk. Pár perc alatt összeforraljuk, majd a hússzeleteket visszatesszük a mártásba, és melegen tartjuk. Burgonyakrokett és áfonyamártás illik hozzá a leginkább.

 



Nyomtatás
Tetszet? Oszd meg!
Share to Facebook Share to Twitter Email This More...






Honlapkészítés, keresőoptimalizálás, social marketing
LegyenWeben - Olcsó honlap, Olcsó weblap
Mobil alkalmazás készítés, mobil applikáció fejlesztés (Android alkalmazás és iOS alkalmazás)
Kövess minket! FincsiVacsi.hu - Facebook, Twitter, Rss
Kövess minket! Fincsivacsi.hu a Facebook-on!
Kövess minket! Fincsivacsi.hu a Twitteren-en!
Iratkozz fel! Fincsivacsi.hu RSS csatorna!

Hasznos lehet!