Fehérboros kacsasült fűszeres burgonyával recept - Karácsonyi receptek


felhasználónév jelszó

Videó Receptek

Oldalunkon folyamatosan követheti a legsikeresebb főzöműsorok emlékezetes adásait



Fehérboros kacsasült fűszeres burgonyával

Idő: 120 perc
Kategória: Karácsonyi receptek
Felkerülés dátua: 2010-11-16



Hozzávalók

A fehérboros kacsasült hozzávalói:

  • 1 kg kacsamell
  • 2 db vöröshagyma
  • 1,5 liter száraz fehérbor
  • 2 kg burgonya
  • majoránna
  • bors
  • delikát

 



Elkészítés

A fehérboros kacsasült elkészítése:

A kacsamellet felszeleteljük, a burgonyát meghámozzuk, kockára vágjuk, a vöröshagymát felkarikázzuk. Egy nagy lábasba rétegezzük a húst, hagymát, sót, delikátot, majorannát, borsot, amíg el nem fogy. Utána rátesszük a burgonyát, és felöntjük annyi fehér száraz borral, ami teljesen ellepi. Addig főzzük, amíg a burgonya meg nem puhul, ekkor levesszük a tűzről és tepsibe szedjük. Alulra a burgonyát, rá a húst és mehet a sütőbe. Szép pirosra sütjük.



Nyomtatás
Tetszet? Oszd meg!
Share to Facebook Share to Twitter Email This More...






Honlapkészítés, keresőoptimalizálás, social marketing
LegyenWeben - Olcsó honlap, Olcsó weblap
Mobil alkalmazás készítés, mobil applikáció fejlesztés (Android alkalmazás és iOS alkalmazás)
Kövess minket! FincsiVacsi.hu - Facebook, Twitter, Rss
Kövess minket! Fincsivacsi.hu a Facebook-on!
Kövess minket! Fincsivacsi.hu a Twitteren-en!
Iratkozz fel! Fincsivacsi.hu RSS csatorna!

Hasznos lehet!