Gazpacho leves receptje - Fincsivacsi.hu receptek


felhasználónév jelszó

Videó Receptek

Oldalunkon folyamatosan követheti a legsikeresebb főzöműsorok emlékezetes adásait



Gazpacho leves

Idő: 30 perc
Kategória: Levesek
Felkerülés dátua: 2010-07-24



Hozzávalók

A gazpacho leves hozzávalói:

  • 5 nagyobb fej paradicsom
  • 1 kígyóuborka
  • 3 zöldpaprika
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • olívaolaj
  • fehérborecet
  • petrezselyem
  • zellerlevél
  • bors


Elkészítés

A gazpacho leves elkészítése:

  1. A paradicsomnak lehúzzuk a héját, majd a húsát felkockázzuk.
  2. A paprikát és az uborkát szintén felkockázzuk, a fokhagymát lereszeljük, a vöröshagymát apróra vágjuk.
  3. A zöldségeket 2 ek. olívaolajjal és a zöldségekkel egy botmixer vagy turmix segítségével összepürésítjük. Ha túl sűrű, öntsünk hozzá vizet, valamint az ecetet.
  4. A tálalás előtt megszórhatjuk apróra vágott zeller-, illetve petrezselyemzölddel.

Tipp: A levest tálalás előtt vagy hűtsük le, vagy behűtött tányérokba szedjük, mivel ez igazi nyári hűsítő leves. Tortilla chipssel vagy fokhagymás kiflikarikákkal tálaljuk.



Nyomtatás
Tetszet? Oszd meg!
Share to Facebook Share to Twitter Email This More...






Honlapkészítés, keresőoptimalizálás, social marketing
LegyenWeben - Olcsó honlap, Olcsó weblap
Mobil alkalmazás készítés, mobil applikáció fejlesztés (Android alkalmazás és iOS alkalmazás)
Kövess minket! FincsiVacsi.hu - Facebook, Twitter, Rss
Kövess minket! Fincsivacsi.hu a Facebook-on!
Kövess minket! Fincsivacsi.hu a Twitteren-en!
Iratkozz fel! Fincsivacsi.hu RSS csatorna!

Hasznos lehet!