A legjobb gulyásleves recept - Fincsivacsi.hu receptek


felhasználónév jelszó

Videó Receptek

Oldalunkon folyamatosan követheti a legsikeresebb főzöműsorok emlékezetes adásait



Gulyásleves

Idő: 180 perc
Kategória: Levesek
Felkerülés dátua: 2010-04-27



Hozzávalók

  • 0,5 kg marhacomb
  • 1-1 szál sárgarépa, fehérrépa
  • 1 fej vöröshagyma
  • só, bors,pirospaprika
  • 1 paradicsom
  • 1 zöldpaprika
  • petrezselyemzöld
  • 2-3 nagyobb burgonya


Elkészítés

 

A hagymát felaprózzuk, a zöldségeket megtisztítjuk, a répaféléket vékonyan felszeleteljük, a burgonyát kockára vágjuk, a petrezselyemzöldet felaprítjuk. A paprikát félkarikára, a paradicsomot kockára vágjuk.  A húst felkockázzuk. Kevés zsíron megfonnyasztjuk a hagymát egy nagy lábasban. Lehúzzuk a tűzről, és hozzákeverünk 1 teáskanálnyi pirospaprikát. Ha csípős levest szeretnénk, akkor erős pirospaprikát használjunk. Visszatesszük a tűzre,  rádobjuk a húst és jól elkeverjük. Hozzáadjuk a zöldpaprikát és a paradicsomot, kevés vizet, és fedő alatt a saját levében kb 1 óráig pároljuk. Ekkor hozzáadjuk a többi zöldséget, sózzuk, borsozzuk,  és felöntjük kb 2 liter vízzel. Addig főzzük, amíg minden vajpuha nem lesz.
 

 



Nyomtatás
Tetszet? Oszd meg!
Share to Facebook Share to Twitter Email This More...






Honlapkészítés, keresőoptimalizálás, social marketing
LegyenWeben - Olcsó honlap, Olcsó weblap
Mobil alkalmazás készítés, mobil applikáció fejlesztés (Android alkalmazás és iOS alkalmazás)
Kövess minket! FincsiVacsi.hu - Facebook, Twitter, Rss
Kövess minket! Fincsivacsi.hu a Facebook-on!
Kövess minket! Fincsivacsi.hu a Twitteren-en!
Iratkozz fel! Fincsivacsi.hu RSS csatorna!

Hasznos lehet!