A legjobb padlizsánkrém recept - FincsiVacsi online receptgyűjtemény


felhasználónév jelszó

Videó Receptek

Oldalunkon folyamatosan követheti a legsikeresebb főzöműsorok emlékezetes adásait



Padlizsánkrém

Idő: 20 perc
Kategória: Reggeli ételek
Felkerülés dátua: 2010-09-13



Hozzávalók

 A padlizsánkrém hozzávalói:

  • 1 nagy padlizsán
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • só, bors
  • 0,5 dl olaj
  • 3 ek. majonéz


Elkészítés

 A padlizsánkrém elkészítése:

  1. A padlizsánt megmosom, két végét levágom, húsát héjastól felkockázom, majd kicsit megsózom, és állni hagyom.
  2. A hagymát meghámozom, és felaprítom, a fokhagymát összenyomom.
  3. A hagymát kevés olajon megpárolom, hozzáadom a padlizsánt, kicsit megpirítom, majd fedő alatt puhára párolom. 
  4. Ha kihűlt, turmixgépbe teszem a többi hozzávalóval együtt, és összeturmixolom.

Pirítóssal tálalom.



Nyomtatás
Tetszet? Oszd meg!
Share to Facebook Share to Twitter Email This More...






Honlapkészítés, keresőoptimalizálás, social marketing
LegyenWeben - Olcsó honlap, Olcsó weblap
Mobil alkalmazás készítés, mobil applikáció fejlesztés (Android alkalmazás és iOS alkalmazás)
Kövess minket! FincsiVacsi.hu - Facebook, Twitter, Rss
Kövess minket! Fincsivacsi.hu a Facebook-on!
Kövess minket! Fincsivacsi.hu a Twitteren-en!
Iratkozz fel! Fincsivacsi.hu RSS csatorna!

Hasznos lehet!